Freelancer Google Ads

Ik begon mijn avontuur met Google Ads en analytics in 2016

Na mijn studie Internetmarketing aan de AGH University of Science and Technology in Krakau, besloot ik me te specialiseren in Google Ads en analytics. Ik heb praktische kennis opgedaan door met klanten uit vele industrieën te werken. Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, neem ik deel aan trainingen die worden georganiseerd door Google en neem ik deel aan marketingevenementen.

Ik ben meer een individualist, dus het werken op kantoor gaf me niet zoveel voldoening als het doen van extra opdrachten. Daarom heb ik besloten om als freelancer aan de slag te gaan om mijn klanten te bedienen en andere te helpen. Ik heb gewerkt aan campagnes met budgetten van 1000 tot 30000 euro. Ik heb al meer dan 200 campagnes achter mijn naam – van online winkels, via de dienstverlenende sector tot stichtingscampagnes die worden gefinancierd door het Google Ad Grants-programma.

Laat de cijfers spreken

0

Ik heb meer dan 200 advertentiecampagneprojecten voltooid

0

Ik heb 6 jaar met Google-advertenties te maken gehad. Als je met mij samenwerkt, kies je voor ervaring.

0

Dit is de gemiddelde tijd voor mijn samenwerking met partners in jaren geteld. Ik richt mij op langdurige relaties.

0

85% van mijn klanten komt via verwijzingen. Ik ben trots op het vertrouwen en de resultaten die we samen behalen.

Je kunt mij vinden op social media

Wat kan ik voor jou doen?

Google Ads

Google Ads-campagnes zijn een van de meest gebruikte online advertentiemethoden. Momenteel worden Google-zoekmachines gebruikt door 91,86% van de wereld en dat is waar jouw huidige en toekomstige klanten zich bevinden. Er zijn volop mogelijkheden om te adverteren. Van tekstadvertenties, via productadvertenties voor webwinkels tot videocampagnes op Youtube. Het belangrijkste is om de juiste soorten advertenties af te stemmen op uw branche, zodat ze jou de hoogste winst opleveren.

 • Search Ads
 • Google Display Netwerk
 • Product Listing Ads for E-commerce
 • Local Ads
 • YouTube Video Ads
 • Buitenlandse Google Ads-campagnes
Google Ads

Campagne-audit

Voer je zelf een Google Ads-campagne uit en weet je niet of je het goed doet? Heb je nieuwe tips nodig om je campagne verder te ontwikkelen? Of misschien denk je dat het bureau dat jouw campagne voert het onnauwkeurig doet? Dan is de beste oplossing een audit van Google Ads-campagnes.

 • Controle van Google Ads-campagnes + 1 uur consult
 • Audit van Google Ads-campagnes + introductie van de aanbevolen wijzigingen
Campagne-audit

Consult

Er zijn situaties waarin de hele training teveel is en de klant slechts één of meerdere problemen met zijn campagne hoeft op te lossen. In dit geval werken Google Ads-consulten per uur het beste. Het aantal uren kunnen we dan perfect afstemmen op een bepaald probleem.

 • Google Ads-consult per uur
 • Maandabonnement met bijpassend aantal spreekuren.
Consult

Google Ads-training

Gebruikmakend van mijn ervaring met het uitvoeren van Google Ads-campagnes van de afgelopen 5 jaar, heb ik besloten om aan de verwachtingen te voldoen en mensen op te leiden die hun campagnes zelf willen uitvoeren of van plan zijn om in deze branche te gaan werken. Ik focus liever op een individuele benadering en een workshopformule van training. Dit werkt naar mijn mening veel beter dan groepstrainingen, waarbij de instructeurs zich niet 100% aan één persoon kunnen wijden. Ook organiseer ik individuele trainingen voor bedrijven.

 • Individuele Google Ads-training
 • Google Ads-training voor bedrijven
Google Ads-training

They trusted me

Znak Horyzont
CARGO by owee
Yolk
epinokio
Centuria
Purena
Fabryka Pościeli
Manufaktura w Bolesławcu